Popatrz, jak zmieniamy się dla Ciebie!

Piekarnia i ciastkarnia

Codziennie świeże pieczywo i wyroby ciastkarskie!

W ofercie ponad 200 gatunków!


MALINOWY OBŁOKciasto biszkoptowo – tłuszczowe z bezą i migdałami przełożone kremem z bitej śmietany, z zatopionymi w galaretce malinami


CIASTO KRÓLEWICZ – ciasto miodowe i biszkoptowe przełożone gorącą masą budyniową i wykończone polewą czekoladową


CIASTO CAMARGO – ciasto biszkoptowo – tłuszczowe z delikatnym kremem śmietankowym


SZARLOTKA – ciasto kruche z jabłkami


SERNIK – masa serowa na kruchym spodzie


MARCELLO – ciasto biszkoptowe czekoladowe przełożone delikatnym kremem śmietankowym,  wykończone polewą czekoladową


CIASTO MARCHEWKOWE -  ciasto na bazie marchewki z bakaliami i cynamonem, przełożone powidłami i delikatnym kremem na bazie serka


CIASTO WARSTWOWO – KAWOWE – ciasto biszkoptowe kakaowe, przełożone kremem waniliowym, nadzieniem z czarnej porzeczki, warstwą herbatników, kremem  toffi i wykończone kremem śmietanowym o smaku cappuccino


CIASTO Z CHAŁWĄ – ciasto biszkoptowe czekoladowe, przełożone kremem z chałwy oraz kremem czekoladowym, rozdzielone warstwą bezy


KORA DĘBU – ciasto z bakaliami, przełożone kremem budyniowym na bazie syropu z brzoskwiń, z warstwą delicji i  plasterków brzoskwiń zatopionych w galaretce pomarańczowej


OWOCOWA FANTAZJA – ciasto biszkoptowe pomarańczowe przełożone kremem z twarogu, warstwą nadzienia owocowego, wykończone galaretką truskawkową z zatopionymi brzoskwiniami


CIASTO CYTRYNOWE -  ciasto biszkoptowe, z kremem budyniowym na bazie soku z cytryny, bitą śmietaną, herbatnikami, wykończone pomadą o smaku cytrynowym


PYSZNOTKA – ciasto kruche przełożone marmoladą, kremem waniliowym, wykończone bezą z orzechami


METROWIEC – ciasto maślane i karmelowe przełożone naprzemiennie kremem waniliowo – adwokatowym


MAKOWNIK BISZKOPTOWY – ciasto biszkoptowe z masą makową zwinięte w roladę i wykończone cukrem pudrem


CIASTO MAKOSANKA – ciasto biszkoptowe i makowo – kokosowe przełożone lekkim kremem waniliowym, z warstwą biszkoptów zatopionych w galaretce cytrynowej


ORZECHOWIEC – ciasto miodowo – orzechowe, przełożone kremem grysikowym


CIASTO WIOSENNE Z TRUSKAWKĄ – ciasto biszkoptowe przełożone kremem ptasie mleczko, wykończone truskawkami zatopionymi w galaretce truskawkowej


ROLADA ZE ŚMIETANĄ – ciasto biszkoptowe czekoladowe przełożone kremem na bazie bitej śmietany, zwinięte w roladę, wykończone śmietaną


ROLADA Z GALARETKĄ – ciasto biszkoptowe przełożone kremem waniliowym z zatopionymi kostkami różnokolorowej galaretki, zwinięte w roladę, wykończone cukrem pudrem


CIASTO NOWINKA -  ciasto biszkoptowe jasne i czekoladowe, przełożone lekko kwaśnym nadzieniem  z czarnej porzeczki, pianką na bazie śmietany, wykończone kremem toffi


CIASTO SNIKERS – ciasto czekoladowe z wkładką z ciasta miodowo – orzechowego, połączone kremem waniliowym i czekoladowym


LEŚNE RUNO – ciasto biszkoptowe szpinakowe przełożone musem truskawkowym, z delikatną pianką truskawkową, wykończone pestkami granatu


CIASTO JUBILEUSZOWE - ciasto biszkoptowe czekoladowe, z kremem cytrynowym z zatopionymi kawałkami ananasa, warstwą delicji i wykończone galaretką truskawkową


TORCIK ORZECHOWY -  ciasto orzechowe przełożone delikatnym kremem czekoladowym, wykończone polewą czekoladową


MAKOWIEC Z JABŁKAMI – masa makowa z bakaliami, jabłkami i cynamonem polane polewą czekoladową


SERNIK GÓRALSKI – sernik z masą makową na kruchym spodzie


SERNIK CIEMNY – sernik z brzoskwiniami w kruchym czekoladowym cieście


PODKÓWKA ORZECHOWA 57g - ciastko orzechowe z kremem kakaowym
RURKA FRANCUSKA 50g - ciastko francuskie z kremem bezowym
EKLER 60g - ciasto parzone z kremem śmietankowym


CIASTKA DEKOROWANE, PISCHINGER, BALETKI, PODKÓWKI ORZECHOWE, KSIĘŻYCE TURECKIE


ROGAL DROŻDŻOWY Z BUDYNIEM 70g
DROŻDŻÓWKA MAK-SER-CORSO 95g
DROŻDŻÓWKA ZE ŚLIWKĄ 95g
DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM 95g
DROŻDŻÓWKA Z JABŁKIEM 95g



CHLEB WIEJSKI 1,50KG – pieczywo pszenno – żytnie na naturalnym zakwasie


CHLEB 7 ZIAREN 500G – pieczywo żytnio – pszenne z dodatkiem ziaren: słonecznika, sezamu, dyni, siemienia lnianego i płatków owsianych


CHLEB DOMOWY ŻYTNI 500G – pieczywo żytnio – pszenne


CHLEB DOMOWY ŻYTNI 1,35 KG – pieczywo żytnio – pszenne


CHLEB POKRZYWKA 400G – pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren, płatków i liści pokrzywy


CHLEB PASTERSKI 750G – pieczywo pszenne z dodatkiem jogurtu


CHLEB MIODOWY ORKISZ 400g – pieczywo pszenne na zakwasie orkiszowym, z dodatkiem całych ziaren orkiszu, wzbogacone miodem


CHLEB OWSIANY 250g -   pieczywo pszenne,  z dodatkiem mąki i płatków owsianych


CHAŁY ZDOBNE 100 i 200g – pieczywo półcukiernicze
STRUCLA Z MAKIEM 400g – pieczywo pszenne wyborowe


CHLEB GRAHAM 500g – pieczywo na bazie pełnoziarnistej mąki pszennej


PIECZYWO DROBNE





Kontakt z nami:

Centrala, ul.Legionów 12, 34-120 Andrychów tel: 33 875 22 36

Piekarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 25 19

Ciastkarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 32 34


Realizujemy także indywidualne zamówienia na uroczystości – wesela, chrzciny, komunie, itp.

Pełna oferta produkcyjna

» oferta Piekarni
» 
oferta Ciastkarni