Codziennie świeże pieczywo i wyroby ciastkarskie!
W ofercie ponad 200 gatunków!
Oferta tortów okolicznościowych - TUTAJ
MALINOWY
OBŁOK –
ciasto biszkoptowo – tłuszczowe z bezą i migdałami przełożone kremem z bitej
śmietany, z zatopionymi w galaretce malinami
CIASTO
KRÓLEWICZ – ciasto
miodowe i biszkoptowe przełożone gorącą masą budyniową i wykończone polewą
czekoladową
CIASTO
CAMARGO –
ciasto biszkoptowo – tłuszczowe z delikatnym kremem śmietankowym
SZARLOTKA – ciasto kruche z jabłkami
SERNIK
– masa serowa na kruchym spodzie
MARCELLO – ciasto biszkoptowe czekoladowe przełożone
delikatnym kremem śmietankowym,
wykończone polewą czekoladową
CIASTO
MARCHEWKOWE
- ciasto na bazie marchewki z bakaliami
i cynamonem, przełożone powidłami i delikatnym kremem na bazie serka
CIASTO
WARSTWOWO – KAWOWE –
ciasto biszkoptowe kakaowe, przełożone kremem waniliowym, nadzieniem z czarnej
porzeczki, warstwą herbatników, kremem
toffi i wykończone kremem śmietanowym o smaku cappuccino
CIASTO
Z CHAŁWĄ –
ciasto biszkoptowe czekoladowe, przełożone kremem z chałwy oraz kremem czekoladowym,
rozdzielone warstwą bezy
KORA
DĘBU –
ciasto z bakaliami, przełożone kremem budyniowym na bazie syropu z brzoskwiń, z
warstwą delicji i plasterków brzoskwiń
zatopionych w galaretce pomarańczowej
OWOCOWA
FANTAZJA – ciasto
biszkoptowe pomarańczowe przełożone kremem z twarogu, warstwą nadzienia
owocowego, wykończone galaretką truskawkową z zatopionymi brzoskwiniami
CIASTO CYTRYNOWE - ciasto biszkoptowe, z kremem budyniowym na bazie soku z cytryny, bitą śmietaną, herbatnikami, wykończone pomadą o smaku cytrynowym
PYSZNOTKA – ciasto kruche przełożone marmoladą, kremem
waniliowym, wykończone bezą z orzechami
METROWIEC – ciasto maślane i karmelowe przełożone naprzemiennie
kremem waniliowo – adwokatowym
MAKOWNIK
BISZKOPTOWY –
ciasto biszkoptowe z masą makową zwinięte w roladę i wykończone cukrem pudrem
CIASTO
MAKOSANKA –
ciasto biszkoptowe i makowo – kokosowe przełożone lekkim kremem waniliowym, z warstwą
biszkoptów zatopionych w galaretce cytrynowej
ORZECHOWIEC – ciasto miodowo – orzechowe, przełożone kremem
grysikowym
CIASTO
WIOSENNE Z TRUSKAWKĄ –
ciasto biszkoptowe przełożone kremem ptasie mleczko, wykończone truskawkami
zatopionymi w galaretce truskawkowej
ROLADA
ZE ŚMIETANĄ – ciasto
biszkoptowe czekoladowe przełożone kremem na bazie bitej śmietany, zwinięte w
roladę, wykończone śmietaną
ROLADA
Z GALARETKĄ – ciasto
biszkoptowe przełożone kremem waniliowym z zatopionymi kostkami różnokolorowej
galaretki, zwinięte w roladę, wykończone cukrem pudrem
CIASTO
NOWINKA
- ciasto biszkoptowe jasne i
czekoladowe, przełożone lekko kwaśnym nadzieniem z czarnej porzeczki, pianką na bazie
śmietany, wykończone kremem toffi
CIASTO
SNIKERS –
ciasto czekoladowe z wkładką z ciasta miodowo – orzechowego, połączone kremem
waniliowym i czekoladowym
LEŚNE
RUNO –
ciasto biszkoptowe szpinakowe przełożone musem truskawkowym, z delikatną pianką
truskawkową, wykończone pestkami granatu
CIASTO
JUBILEUSZOWE -
ciasto biszkoptowe czekoladowe, z kremem cytrynowym z zatopionymi kawałkami
ananasa, warstwą delicji i wykończone galaretką truskawkową
TORCIK
ORZECHOWY
- ciasto orzechowe przełożone delikatnym
kremem czekoladowym, wykończone polewą czekoladową
MAKOWIEC
Z JABŁKAMI –
masa makowa z bakaliami, jabłkami i cynamonem polane polewą czekoladową
SERNIK
GÓRALSKI –
sernik z masą makową na kruchym spodzie
SERNIK
CIEMNY –
sernik z brzoskwiniami w kruchym czekoladowym cieście
PODKÓWKA ORZECHOWA 57g
- ciastko orzechowe z kremem kakaowym
RURKA FRANCUSKA 50g - ciastko
francuskie z kremem bezowym
EKLER 60g - ciasto parzone z kremem
śmietankowym
CIASTKA DEKOROWANE, PISCHINGER, BALETKI, PODKÓWKI
ORZECHOWE, KSIĘŻYCE TURECKIE
ROGAL DROŻDŻOWY Z BUDYNIEM 70g
DROŻDŻÓWKA MAK-SER-CORSO 95g
DROŻDŻÓWKA ZE ŚLIWKĄ 95g
DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM 95g
DROŻDŻÓWKA Z JABŁKIEM 95g
CHLEB WIEJSKI 1,50KG – pieczywo pszenno – żytnie na naturalnym zakwasie
CHLEB 7 ZIAREN 500G – pieczywo żytnio – pszenne z dodatkiem ziaren:
słonecznika, sezamu, dyni, siemienia lnianego i płatków owsianych
CHLEB DOMOWY ŻYTNI 500G – pieczywo żytnio – pszenne
CHLEB DOMOWY ŻYTNI 1,35 KG – pieczywo żytnio – pszenne
CHLEB POKRZYWKA 400G – pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren, płatków i
liści pokrzywy
CHLEB PASTERSKI 750G – pieczywo pszenne z dodatkiem jogurtu
CHLEB MIODOWY ORKISZ 400g – pieczywo pszenne na zakwasie orkiszowym, z
dodatkiem całych ziaren orkiszu, wzbogacone miodem
CHLEB OWSIANY 250g - pieczywo
pszenne, z dodatkiem mąki i płatków
owsianych
CHAŁY ZDOBNE 100 i 200g – pieczywo półcukiernicze
STRUCLA Z MAKIEM 400g – pieczywo
pszenne wyborowe
CHLEB GRAHAM 500g – pieczywo na bazie pełnoziarnistej mąki pszennej
PIECZYWO DROBNE
Kontakt z nami:
Centrala, ul.Legionów 12, 34-120 Andrychów tel: 33 875 22 36
Piekarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 25 19
Ciastkarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 32 34
Realizujemy także indywidualne zamówienia na uroczystości – wesela, chrzciny, komunie, itp.
Pełna oferta produkcyjna: