Codziennie świeże pieczywo i wyroby ciastkarskie!
W ofercie ponad 200 gatunków!
Oferta tortów okolicznościowych - TUTAJ
MALINOWY
OBŁOK ?
ciasto biszkoptowo ? tłuszczowe z bez± i migdałami przełożone kremem z bitej
śmietany, z zatopionymi w galaretce malinami
CIASTO
KRÓLEWICZ ? ciasto
miodowe i biszkoptowe przełożone gor±c± mas± budyniow± i wykończone polew±
czekoladow±
CIASTO
CAMARGO ?
ciasto biszkoptowo ? tłuszczowe z delikatnym kremem śmietankowym
SZARLOTKA ? ciasto kruche z jabłkami
SERNIK
? masa serowa na kruchym spodzie
MARCELLO ? ciasto biszkoptowe czekoladowe przełożone
delikatnym kremem śmietankowym,
wykończone polew± czekoladow±
CIASTO
MARCHEWKOWE
- ciasto na bazie marchewki z bakaliami
i cynamonem, przełożone powidłami i delikatnym kremem na bazie serka
CIASTO
WARSTWOWO ? KAWOWE ?
ciasto biszkoptowe kakaowe, przełożone kremem waniliowym, nadzieniem z czarnej
porzeczki, warstw± herbatników, kremem
toffi i wykończone kremem śmietanowym o smaku cappuccino
CIASTO
Z CHAŁWˇ ?
ciasto biszkoptowe czekoladowe, przełożone kremem z chałwy oraz kremem czekoladowym,
rozdzielone warstw± bezy
KORA
DĘBU ?
ciasto z bakaliami, przełożone kremem budyniowym na bazie syropu z brzoskwiń, z
warstw± delicji i plasterków brzoskwiń
zatopionych w galaretce pomarańczowej
OWOCOWA
FANTAZJA ? ciasto
biszkoptowe pomarańczowe przełożone kremem z twarogu, warstw± nadzienia
owocowego, wykończone galaretk± truskawkow± z zatopionymi brzoskwiniami
CIASTO CYTRYNOWE - ciasto biszkoptowe, z kremem budyniowym na bazie soku z cytryny, bit± śmietan±, herbatnikami, wykończone pomad± o smaku cytrynowym
PYSZNOTKA ? ciasto kruche przełożone marmolad±, kremem
waniliowym, wykończone bez± z orzechami
METROWIEC ? ciasto maślane i karmelowe przełożone naprzemiennie
kremem waniliowo ? adwokatowym
MAKOWNIK
BISZKOPTOWY ?
ciasto biszkoptowe z mas± makow± zwinięte w roladę i wykończone cukrem pudrem
CIASTO
MAKOSANKA ?
ciasto biszkoptowe i makowo ? kokosowe przełożone lekkim kremem waniliowym, z warstw±
biszkoptów zatopionych w galaretce cytrynowej
ORZECHOWIEC ? ciasto miodowo ? orzechowe, przełożone kremem
grysikowym
CIASTO
WIOSENNE Z TRUSKAWKˇ ?
ciasto biszkoptowe przełożone kremem ptasie mleczko, wykończone truskawkami
zatopionymi w galaretce truskawkowej
ROLADA
ZE ¦MIETANˇ ? ciasto
biszkoptowe czekoladowe przełożone kremem na bazie bitej śmietany, zwinięte w
roladę, wykończone śmietan±
ROLADA
Z GALARETKˇ ? ciasto
biszkoptowe przełożone kremem waniliowym z zatopionymi kostkami różnokolorowej
galaretki, zwinięte w roladę, wykończone cukrem pudrem
CIASTO
NOWINKA
- ciasto biszkoptowe jasne i
czekoladowe, przełożone lekko kwaśnym nadzieniem z czarnej porzeczki, piank± na bazie
śmietany, wykończone kremem toffi
CIASTO
SNIKERS ?
ciasto czekoladowe z wkładk± z ciasta miodowo ? orzechowego, poł±czone kremem
waniliowym i czekoladowym
LE¦NE
RUNO ?
ciasto biszkoptowe szpinakowe przełożone musem truskawkowym, z delikatn± piank±
truskawkow±, wykończone pestkami granatu
CIASTO
JUBILEUSZOWE -
ciasto biszkoptowe czekoladowe, z kremem cytrynowym z zatopionymi kawałkami
ananasa, warstw± delicji i wykończone galaretk± truskawkow±
TORCIK
ORZECHOWY
- ciasto orzechowe przełożone delikatnym
kremem czekoladowym, wykończone polew± czekoladow±
MAKOWIEC
Z JABŁKAMI ?
masa makowa z bakaliami, jabłkami i cynamonem polane polew± czekoladow±
SERNIK
GÓRALSKI ?
sernik z mas± makow± na kruchym spodzie
SERNIK
CIEMNY ?
sernik z brzoskwiniami w kruchym czekoladowym cieście
PODKÓWKA ORZECHOWA 57g
- ciastko orzechowe z kremem kakaowym
RURKA FRANCUSKA 50g - ciastko
francuskie z kremem bezowym
EKLER 60g - ciasto parzone z kremem
śmietankowym
CIASTKA DEKOROWANE, PISCHINGER, BALETKI, PODKÓWKI
ORZECHOWE, KSIĘŻYCE TURECKIE
ROGAL DROŻDŻOWY Z BUDYNIEM 70g
DROŻDŻÓWKA MAK-SER-CORSO 95g
DROŻDŻÓWKA ZE ¦LIWKˇ 95g
DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM 95g
DROŻDŻÓWKA Z JABŁKIEM 95g
CHLEB WIEJSKI 1,50KG ? pieczywo pszenno ? żytnie na naturalnym zakwasie
CHLEB 7 ZIAREN 500G ? pieczywo żytnio ? pszenne z dodatkiem ziaren:
słonecznika, sezamu, dyni, siemienia lnianego i płatków owsianych
CHLEB DOMOWY ŻYTNI 500G ? pieczywo żytnio ? pszenne
CHLEB DOMOWY ŻYTNI 1,35 KG ? pieczywo żytnio ? pszenne
CHLEB POKRZYWKA 400G ? pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren, płatków i
liści pokrzywy
CHLEB PASTERSKI 750G ? pieczywo pszenne z dodatkiem jogurtu
CHLEB MIODOWY ORKISZ 400g ? pieczywo pszenne na zakwasie orkiszowym, z
dodatkiem całych ziaren orkiszu, wzbogacone miodem
CHLEB OWSIANY 250g - pieczywo
pszenne, z dodatkiem m±ki i płatków
owsianych
CHAŁY ZDOBNE 100 i 200g ? pieczywo półcukiernicze
STRUCLA Z MAKIEM 400g ? pieczywo
pszenne wyborowe
CHLEB GRAHAM 500g ? pieczywo na bazie pełnoziarnistej m±ki pszennej
PIECZYWO DROBNE
Kontakt z nami:
Centrala, ul.Legionów 12, 34-120 Andrychów tel: 33 875 22 36
Piekarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 25 19
Ciastkarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 32 34
Realizujemy także indywidualne zamówienia na uroczystości ? wesela, chrzciny, komunie, itp.
Pełna oferta produkcyjna: