Popatrz, jak zmieniamy się dla Ciebie!

Piekarnia i ciastkarnia

Codziennie świeże pieczywo i wyroby ciastkarskie!

W ofercie ponad 200 gatunków!

Oferta tortów okolicznościowych - TUTAJ


MALINOWY OBŁOK ? ciasto biszkoptowo ? tłuszczowe z bez± i migdałami przełożone kremem z bitej śmietany, z zatopionymi w galaretce malinami


CIASTO KRÓLEWICZ ? ciasto miodowe i biszkoptowe przełożone gor±c± mas± budyniow± i wykończone polew± czekoladow±


CIASTO CAMARGO ? ciasto biszkoptowo ? tłuszczowe z delikatnym kremem śmietankowym


SZARLOTKA ? ciasto kruche z jabłkami


SERNIK ? masa serowa na kruchym spodzie


MARCELLO ? ciasto biszkoptowe czekoladowe przełożone delikatnym kremem śmietankowym,  wykończone polew± czekoladow±


CIASTO MARCHEWKOWE -  ciasto na bazie marchewki z bakaliami i cynamonem, przełożone powidłami i delikatnym kremem na bazie serka


CIASTO WARSTWOWO ? KAWOWE ? ciasto biszkoptowe kakaowe, przełożone kremem waniliowym, nadzieniem z czarnej porzeczki, warstw± herbatników, kremem  toffi i wykończone kremem śmietanowym o smaku cappuccino


CIASTO Z CHAŁWˇ ? ciasto biszkoptowe czekoladowe, przełożone kremem z chałwy oraz kremem czekoladowym, rozdzielone warstw± bezy


KORA DĘBU ? ciasto z bakaliami, przełożone kremem budyniowym na bazie syropu z brzoskwiń, z warstw± delicji i  plasterków brzoskwiń zatopionych w galaretce pomarańczowej


OWOCOWA FANTAZJA ? ciasto biszkoptowe pomarańczowe przełożone kremem z twarogu, warstw± nadzienia owocowego, wykończone galaretk± truskawkow± z zatopionymi brzoskwiniami


CIASTO CYTRYNOWE -  ciasto biszkoptowe, z kremem budyniowym na bazie soku z cytryny, bit± śmietan±, herbatnikami, wykończone pomad± o smaku cytrynowym


PYSZNOTKA ? ciasto kruche przełożone marmolad±, kremem waniliowym, wykończone bez± z orzechami


METROWIEC ? ciasto maślane i karmelowe przełożone naprzemiennie kremem waniliowo ? adwokatowym


MAKOWNIK BISZKOPTOWY ? ciasto biszkoptowe z mas± makow± zwinięte w roladę i wykończone cukrem pudrem


CIASTO MAKOSANKA ? ciasto biszkoptowe i makowo ? kokosowe przełożone lekkim kremem waniliowym, z warstw± biszkoptów zatopionych w galaretce cytrynowej


ORZECHOWIEC ? ciasto miodowo ? orzechowe, przełożone kremem grysikowym


CIASTO WIOSENNE Z TRUSKAWKˇ ? ciasto biszkoptowe przełożone kremem ptasie mleczko, wykończone truskawkami zatopionymi w galaretce truskawkowej


ROLADA ZE ¦MIETANˇ ? ciasto biszkoptowe czekoladowe przełożone kremem na bazie bitej śmietany, zwinięte w roladę, wykończone śmietan±


ROLADA Z GALARETKˇ ? ciasto biszkoptowe przełożone kremem waniliowym z zatopionymi kostkami różnokolorowej galaretki, zwinięte w roladę, wykończone cukrem pudrem


CIASTO NOWINKA -  ciasto biszkoptowe jasne i czekoladowe, przełożone lekko kwaśnym nadzieniem  z czarnej porzeczki, piank± na bazie śmietany, wykończone kremem toffi


CIASTO SNIKERS ? ciasto czekoladowe z wkładk± z ciasta miodowo ? orzechowego, poł±czone kremem waniliowym i czekoladowym


LE¦NE RUNO ? ciasto biszkoptowe szpinakowe przełożone musem truskawkowym, z delikatn± piank± truskawkow±, wykończone pestkami granatu


CIASTO JUBILEUSZOWE - ciasto biszkoptowe czekoladowe, z kremem cytrynowym z zatopionymi kawałkami ananasa, warstw± delicji i wykończone galaretk± truskawkow±


TORCIK ORZECHOWY -  ciasto orzechowe przełożone delikatnym kremem czekoladowym, wykończone polew± czekoladow±


MAKOWIEC Z JABŁKAMI ? masa makowa z bakaliami, jabłkami i cynamonem polane polew± czekoladow±


SERNIK GÓRALSKI ? sernik z mas± makow± na kruchym spodzie


SERNIK CIEMNY ? sernik z brzoskwiniami w kruchym czekoladowym cieście


PODKÓWKA ORZECHOWA 57g - ciastko orzechowe z kremem kakaowym
RURKA FRANCUSKA 50g - ciastko francuskie z kremem bezowym
EKLER 60g - ciasto parzone z kremem śmietankowym


CIASTKA DEKOROWANE, PISCHINGER, BALETKI, PODKÓWKI ORZECHOWE, KSIĘŻYCE TURECKIE


ROGAL DROŻDŻOWY Z BUDYNIEM 70g
DROŻDŻÓWKA MAK-SER-CORSO 95g
DROŻDŻÓWKA ZE ¦LIWKˇ 95g
DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM 95g
DROŻDŻÓWKA Z JABŁKIEM 95g



CHLEB WIEJSKI 1,50KG ? pieczywo pszenno ? żytnie na naturalnym zakwasie


CHLEB 7 ZIAREN 500G ? pieczywo żytnio ? pszenne z dodatkiem ziaren: słonecznika, sezamu, dyni, siemienia lnianego i płatków owsianych


CHLEB DOMOWY ŻYTNI 500G ? pieczywo żytnio ? pszenne


CHLEB DOMOWY ŻYTNI 1,35 KG ? pieczywo żytnio ? pszenne


CHLEB POKRZYWKA 400G ? pieczywo pszenne z dodatkiem ziaren, płatków i liści pokrzywy


CHLEB PASTERSKI 750G ? pieczywo pszenne z dodatkiem jogurtu


CHLEB MIODOWY ORKISZ 400g ? pieczywo pszenne na zakwasie orkiszowym, z dodatkiem całych ziaren orkiszu, wzbogacone miodem


CHLEB OWSIANY 250g -   pieczywo pszenne,  z dodatkiem m±ki i płatków owsianych


CHAŁY ZDOBNE 100 i 200g ? pieczywo półcukiernicze
STRUCLA Z MAKIEM 400g ? pieczywo pszenne wyborowe


CHLEB GRAHAM 500g ? pieczywo na bazie pełnoziarnistej m±ki pszennej


PIECZYWO DROBNE





Kontakt z nami:

Centrala, ul.Legionów 12, 34-120 Andrychów tel: 33 875 22 36

Piekarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 25 19

Ciastkarnia, ul.Batorego 33a, 34-120 Andrychów tel: 33 875 32 34


Realizujemy także indywidualne zamówienia na uroczystości ? wesela, chrzciny, komunie, itp.

Pełna oferta produkcyjna

oferta Piekarni
oferta Ciastkarni